11
aug
2013

Insta fun! Mini moodboards

Er du også vild med Instagram?
Jeg er i hvert fald blevet bidt og hygger mig meget med at tage billeder af alt der inspirere mig.Karen Marie Dehn har bl.a inspireret mig med hendes sommerleg “Mini moodboards”.
20885-moodboard2Det er super hyggeligt at finde smukke ting, fine baggrunde og ikke mindst style de små board’s.
Ren terapi, hvis man spørger mig. Find mig under navnet byblikfang.

Find me on Instagram under the name byblikfang
Bund

2 Svar

  1. Har ikke helt fattet hvad det der Instagram går ud på, men hold op nogle smukke moodboards du har lavet. Er selvfølgelig særligt glad for dine fjer ;-)

  2. Tak Eva :-) Jeg var også lidt skeptisk i starten, men det er et rigtigt hyggeligt og inspirerende forum. For mig er Instagram et supplement til bloggen, min Iphone er altid lige ved hånden og jeg holder meget af at tage billeder af smukke ting jeg møder på min vej og i min hverdag. Faktisk så har jeg overvejet at lave et moodboard kun med fjer, de er bare så smukke!

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.