16
sep
2013

DIY Vintage wood: Props & decor!

dc039-closeup-plader
I weekenden har jeg med min svigerfars hjælp lavet nye rekvisitter til mine billeder. Vi har forvandlet to gamle æblekasser og en gammel planke til skønne rustikke baggrunde.
This weekend I’ve transformed two old wooden boxes and an old plank to lovely rustic backgrounds.8bd3a-sensommer1
Det er blevet rigtigt godt! og jeg elsker pladernes slidte og rustikke look og især teksten i sort og tyrkis. Jeg kunne godt finde på at arbejde videre med ideen og samle kasser og planker til andre projekter, måske til et bord eller en vægdekoration, mulighederne er mange.
I love the plates worn and rustic look and especially the text in black and turquoise. I’m considering transferring the idea to other projects and collect boxes and planks for a table or wall decoration.53947-kasse
Du skal bruge:
Gamle trækasser eller brædder
Stiksav
Sømpistol el. hammer og søm
Sandpapir
You’ll need:
Old wooden boxes or boards
Jigsaw
Nail gun or hammer and nails
Sandpaper
The boards are cut into equal pieces with a jigsaw and reassembled as plates with a nail gun. The edges and surfaces are sanded with sandpaper.
88189-boards
Jeg har lavet en plade med sort rustik patina og en mindre plade som skal males hvid. Resten af brædderne fra kasserne har jeg valgt at bevare enkeltvis, så jeg har muligheden for at flytte rundt på tekst, farve og patina.

I’ve made a plate with a black rustic texture and a small plate to be painted white. The rest of the pieces from the wooden boxes I’ve chosen to preserve individually, so I have the possibility to move around text, color and texture.4dec4-sensommer2
Bund

8 Svar

  1. Jeg er vild med ideen – både som baggrund og især ideen som et bord – sådan et gad jeg gerne eje – et spisebord nøj det ville være pragfuldt plus sikke en historie der ville være i det :-)

  2. Tak Mette :-) Jeg overvejer også kraftigt at kaste mig ud i at lave et møbel – Det er lige præcis historien i de gamle kasser der er så smuk og et spisebord ville helt sikkert blive pragtfuldt :-)

  3. Selv tak Mette :-) Jeg kigger også efter træ og fine kasser jeg kan bruge til endnu et projekt, men har
    ikke besluttet mig for hvad jeg vil lave. Måske giver det sig selv når jeg finder materialet – Jeg er lige startet i ny praktik i sidste uge i Colorama. Det har været en hård start, men jeg er stille og roligt begyndt at nyde det :-) Håber også din uge er god!

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.