16
dec
2013

Chocolate Chunks / Rocky Road Style

rocky-road-chunks-mixI weekenden lavede jeg julens første portion rocky road og mums hvor smager det lækkert!! Klassisk Rocky road består af chokolade, nødder og marshmallows og kan laves som is, chokolade bidder, cookies og kager. Hvad angår fyld er der mange muligheder, men nødder, tørret frugt, skumfidus og andet slik er altid et hit. Brug en god chokolade!
Bund
This weekend I’ve made chocolate chunks rocky road style so delicious and I absolutely love it! A classic Rocky road consists of chocolate, nuts and marshmallows and can be made as ice, chocolate chunks, cookies and cakes. As for filling, there are many possibilities. Nuts, dried fruit and marshmallows and other candy is always a hit. Use a good chocolate!
rocky-road-chunks-mix-2
Dark Rocky Road
 • 200 g mørk chokolade 50-70 %
 • 3/4 dl cashewnødder, skumfidus og rosiner
 • Mandel drys på toppen
 • 200 g dark chocolate
 • 3/4 dl marshmallow, cashew nuts and raisins
 • Almond sprinkle on top
 
White Rocky Road
 • 200 g hvid chokolade
 • 3/4 dl sød finsk lakrids, pistacienødder og tranebær.
 • Bülows raw liquorice powder på toppen.
 • 200 g white chocolate
 • 3/4 dl soft finnish liquorice, pistachios and cranberries. 
 • Raw liquorice powder on top.
Sådan gør du!

Hak fyldet groft og vend det i den smeltet chokolade. Fordel massen i en form beklædt med film eller bagepapir og sæt det på køl. Skær det ud i lækre bidder.

How-to!
Chop the filling and mix it with melted chocolate. Pour the mixture on baking paper and place it in the fridge. Cut it into delicious chunks.
Bund

4 Svar

 1. HOLD nu op det ser lækkert ud!!!! Og sikke smukke billeder – dét synes jeg nu altid du er dygtig til, men kan sagtens forestille mig et stativ giver flere muligheder. (ps HAR indkøbt til Rocky road idag :-) :-) )

 2. Hej Mette! Den hvide er min favorit, jeg har lidt en svaghed for lakrids og hvid chokolade sammen, men den mørke smager også rigtigt lækkert. Glæd dig til at nyde et stykke rocky road! Det smager så meget bedre end købte chokoladebars! :-) Rigtig god jul!

 3. Tak Anne-Mette, så dejligt at høre! :-) Jeg er selv rigtig glad for de her billeder og et stativ har gjort en kæmpe forskel. Det er en helt ny verden at udforske og fordybe sig i – Du kan godt glæde dig, det smager så dejligt! :-) Rigtig god jul!

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.