1
jan
2014

Godt Nytår!

Håber I alle har haft en rigtig dejlig jul og et godt nytår!
2013 har for mig været et svært år, men også et år som sluttede rigtig dejligt. Jeg har virkelig nydt at blogge og dele mine ideer med Jer, så Tusind TAK! for alle besøg, like’s og søde kommentarer.
Bund

6 Svar

  1. Og rigtig meget i lige måde til dig. Håber 2014 med den nye ro der trods alt er kommet på for dig, vil give overskud til andre og sjovere ting end bekymringer for , hvad der skal ske…. Jeg glæder mig til at læse med hos dig, blive inspireret af dine flotte diy's og billeder :-) – kh. Anne-Mette

  2. Taak Anne-mette :-) Jeg håber også på et rigtigt godt år! Jeg glæder mig især til at blogge og dele flere ideer og DIY's med alle Jer som læser med – Rigtig godt nytår til dig og tak fordi du læser med :-)

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.