30
mar
2014

DIY: Spring Decoration #2

kop1Vintage & Flowers

I går var jeg en tur i Plantorama og med mig hjem kom stedmoderblomster til altanen samt miniplanter til et par projekter til stuen. Første projekt blev bl.a at pryde nogle fine loppefund med små mini planter og forårsblomster.

cactus3Jeg har pyntet nogle fine små rustikke dåser, en Lyngby sukkerskål og min brune kop fra Wood & Sons.

cactus1 kop2

Brug gamle kopper, sukkerskåle, kander, dåser og lign. det er nemt, billigt og utroligt dekorativt.

Give your old porcelain new life with beautiful spring flowers. Use cups, sugar bowls, jugs etc. It’s easy, cheap and incredibly decorative.

 

2 Svar

    1. Tak Astrid!! Jeg er også rigtig glad for resultatet :-) Koppen er også min favorit, den er bare så fin i sig selv og bliver kun endnu smukkere med små stedmoderblomster :-) Rigtig dejlig forårs mandag til dig!!

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.