3
aug
2014

Sommer glimt, medvind og opskrift på sunde ispinde

hjemmelavet-ispinde-mangoDet har været en skøn og givende sommerferie ♥

Jeg har nydt nogle solrige feriedage hos familien i det nordjyske, fået styr på min jobsituation og efter snart 10 år i Århus midtby har vi nu sagt vores lejlighed op og købt hus på Djursland.

De sidste 3 år har været præget af sygdom, uvished og arbejdsløshed, men nu er det som om vinden blæser i den rigtige retning og jeg er endelig ved at finde den ro jeg har higet efter rigtigt længe. På tirsdag er det min “første” arbejdsdag hos Asta & Alfred og jeg tror faktisk ikke jeg kan finde et mere passende job. Jeg får lov at arbejde i et kreativt miljø, stå for billeder, hjælpe til med webshoppen og være med på sidelinien i små som store processer.

Glæder mig helt vildt til at se hvad efteråret bringer!

My-i-trae Krydderurter-fra-egen-have

Vi har alle tre nydt mine svigerforældres have i fulde drag og nu glæder vi os helt vildt til at få egen have, især til at se My nyde udelivet og til at dyrke egne krydderurter og grøntsager ♥

Helikopter-nordjylland-tverstedvintage-caravan

Udover feriehygge i skønne omgivelser, blev det også til rundflyvning med helikopter og loppetur til de lokale marskandisere og genbrugsbutikker.

Hjemmelavet-ispinde-forme-

Frozen smoothie popsicles

Mango/jordbær

 • Frossen frugt-mix med jordbær, mango og annanas (kan købes i Føtex)
 • Juice (multifrugt)
 • Friskpresset citronsaft
 • A38 m. hyldeblomst
 • Agave sirup

 

Skovbær

 • Frossen bær-mix
 • Juice
 • A38 m. hyldeblomst
 • Agave sirup

 

Isen laves lidt på slump. Start med at blende frugt og juice sammen, ismassen skal være tyktflydende. Tilsæt en anelse A38 og citronsaft. Tilsidst sødes isen med agave sirup og hældes på forme. Jeg lod isen fryse en times tid inden jeg stak pinde i isen. Fryses herefter i 3-4 timer.

God fornøjelse!

 

Mango / Strawberry

 • Frozen fruit mix with strawberries, mango and pineapple
 • Juice (multi-fruit)
 • Freshly squeezed lemon juic
 • Yogurt with elderflower flavor
 • Agave syrup
   

Wild Berry

Frozen berry mix
Orange juice
Yogurt with Elderflower flavor
Agave syrup
 

Start by blending fruits and juice together until the mixture is smooth and thick. Add a bit yogurt and lemon juice. Finally sweetened with agave syrup and pour the mixture in molds. Freeze for about 1 hour then insert the wooden pop sticks and freeze for another 3-4 hours.

 

 

8 Svar

 1. Tillykke og hurra med det hele. Glæder mig til at følge med og se hvordan I kommer til at trives på eget græs. Tror det bliver rigtigt godt for jer. Hvor på Djursland har I mon købt hus?

  1. Tak Marina! Vi har længe snakket om at flytte udenfor byen og har ofte taget på vandretur i Mols bjerge, så det var oplagt at vi skulle kigge hus i det område. Vi har købt hus i Thorsager få km fra Rønde, et skønt parcelhus fra ’78 med dejlig privat have og udsigt over eng og skov. Det kan kun blive godt :-)

 2. Det er så skønt du både har fået job og hus! Jeg vil altså se billeder i morgen ;-)
  Har lavet en opgave med placering i Mols bjerge. Der er så fantastisk! :-) ..og isene! Jeg gider slet ikke starte på hvor træt jeg pludselig bliver over ikke at have købt de forme.. ;-) De ser lækre ud!

  1. Hej Gabi :-) Ja det er næsten ikke til at fatte, nogle gange må jeg også lige nive mig selv i armen – Jeg tager billeder med ;-) Jeg har også brugt formene rigtigt meget, det er så nemt og lækkert, så jeg kan godt forstå hvis du ærger dig. Man må kunne købe dem andre steder. Vi ses i aften :-)

 3. Annette

  Årh Pia, hvor lyder det bare skønt! Tillykke med huskøbet – det bliver dejligt for jer :-)
  Jeg kender SÅ meget følelsen af, at alt lige så stille falder i hak – det er helt fantastisk, og ja, man tør næsten ikke tro på at det er sandt – MEN DET ER DET – JUHUU!!
  Og tak for sidst – hvor var det hyggeligt at få snakket, håber vi ses snart igen!!!
  Knus Annette

  1. Taak Annette og selv tak for sidst, det var super hyggeligt at ses igen :-)
   Ja det er en rar følelse og vi glæder os helt vildt til at få nøglen til oktober :-D
   Du må jo komme på besøg engang i efteråret :-) Knus

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.