16
aug
2014

Glimt fra FORMLAND UP/GRADED

Formland the blue gold studio moodboard 2I går havde jeg en skøn dag i hyggeligt selskab med Frk. Hansen og en masse kreative damer på FORMLAND’s trendzone #thebluegoldstudio. Dagen’s kreative tema var String art og jeg viste bl.a hvordan man laver fine små ophæng med string art. I kan finde forskellige skabeloner og DIY’s på String art under menu’en PRINTABLE

Formland the blue gold studio string art by blikfang

String-art-stars3 copyDIY: string art stars DOWNLOAD free templates  med 5 forskellige skabeloner.

 

 

waterdrop-stringart

DIY: Water drop string art DOWNLOAD free template

 

formland simply chocolate dkJeg nåede også lige et lille kig rundt på messen og et visit forbi Karina’s fine stand. Helt igennem en skøn dag med masser af indtryk, nye projekter og bekendtskaber. Med mig hjem kom en masse lækkerier bl.a super delikat chokolade fra Simply Chocolate i ligeså delikat indpakning ♥

 

3 Svar

  1. Pingback : FORMLAND - FREDAG LØRDAG SØNDAG - Frkhansen.dk

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.