17
nov
2014

Green Love

Hotensia-web2Trods gråvejr og næsten ikke eksisterende lys den seneste tid er det lykkedes mig at fange lidt grønne glimt.

Hortensiaer fra haven i smukke grønne og pastelle nuancer.

sukulent-web2Mit seneste “crush” er på sukkulenter og kaktusser, jeg elsker deres fine skulpturelle former og grønne farver. De er for mig næsten uundværlig, da de 1. Er nemme at holde 2. Skønne at style med 3. Yderst dekorative i boligen og især i flok.

Sukulent-cactus-marble-wood-web2Rigtig god uge til Jer!!

Bund

3 Svar

  1. SMUKKE billeder Pia <3 Jeg har også stuen fyldt med sukkulenter – elsker farven på det midterste billede!
    Jeg bander over det mørke lys – alle mine billeder bliver helt grynede og gule – og det er jo stortset mørkt når jeg kommer fra arbejde.
    Rigtig go' uge til dig :)

    1. TAK søde Mille :-) Øv at det driller med de kommentarer, men skønt at det lykkedes. Herhjemme bliver der også bandet en hel del over lyset, det er stort set umuligt at tage gode billeder pt. med mindre de bliver taget i vindueskarmen og det begrænser jo mulighederne en anelse. Krydser fingre for at vejret snart bliver mindre gråt :-)

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.