23
dec
2014

No bake Sweets & Chocolate

Cake-pops-with-raw-cake-1Jeg er stor fan af dadelkonfekt og raw brownie ♥

Det er dejligt nemt at lave og så smager det helt vidunderligt. Nu er det jul og så må konfekten jo godt være ekstra fint og festligt pyntet og hvorfor ikke sætte konfektstykkerne på ispinde og dyppe dem i chokolade ala de der fine Cake Pops.

Cakepop-with-raw-cake-and-white-chocolateNo bake Cake Pops – Raspberry

Dej – Dough

 • 8 dadler – 8 dates
 • 1 spsk kokosolie – 1 tbsp. coconut oil
 • 1 dl mandler – 1 dl almonds
 • 1 dl kokosmel – 1 dl shredded coconut
 • 3 spsk. kakao – 3 tbsp. raw cocoa
 • 2 spsk. hindbærsyltetøj – 2 tbsp. raspberry jam
 • Ispinde fra Nicolas Vahe – Lolly sticks

Pynt – Toppings

 • Hvid chokolade – White chocolate
 • Frysetørret hindbær – Freeze-dreid raspberry
 • Raw Liquorice powder, Johan Bülow

Hak mandler fint til mel i en minihakker. Hak kokosmel. Fjern sten fra dadlerne og skær dem i små tern, rist dem let på en pande sammen med kokosolien. Blend dadlerne og tilsæt mandelmel, kokosmel, syltetøj evt. lidt vand og blend det hele sammen. Dejen skal være fast. Tilsæt ekstra kokosmel, hvis dejen bliver for blød. Fordel dejen i en folieform 1-2 cm tyk og stil den på køl til næste dag. Skær dejen ud i små tern og sæt dem på ispinde. Tilsidst pyntes kagerne med chokolade og pynt.

Chop the almonds in a mini chopper. Chop the shredded coconut. Remove stones from dates and cut them into small cubes, fry them lightly in a pan with coconut oil. Blend the dates and add almond flour, shredded coconut, raspberry jam and a bit water and blend it all together. The dough should be firm. Too soft add extra coconut. Put the dough in a foil tray 1-2 cm thick and keep it in the fridge until the next day. Cut the dough into small cubes and stick them on lolly sticks. Finally decorate the Cakes Pops with chocolate and toppings.

 

Cake-pops-with-raw-cake-2No bake Cake Pops – Orange

Dej – Dough

 • 8 dadler – 8 dates
 • 1 spsk kokosolie – 1 tbsp. coconut oil
 • 1 dl mandler – 1 dl almonds
 • 1 dl kokosmel – 1 dl shredded coconut
 • 3 spsk. kakao – 3 tbsp. raw cocoa
 • Appelsin saft – Orange juice
 • Revet appelsinskal – Grated orange peel
 • Ispinde fra Nicolas Vahe – Lolly sticks

Pynt – Toppings

 • Mørk Chokolade – Dark chocolate
 • Mandledrys – Caramelized almond sprinkle
 • Kokos – Shredded coconut

Hak mandlerne fint til mel i en minihakker. Hak kokosmel. Fjern sten fra dadlerne og skær dem i små tern, rist dem let på en pande sammen med kokosolien. Blend dadlerne og tilsæt mandelmel, kokosmel, revet appelsinskal og lidt appelsinsaft og blend det hele sammen. Dejen skal være fast. Tilsæt ekstra kokosmel, hvis dejen bliver for blød. Fordel dejen i en folieform 1-2 cm tyk og stil den på køl til næste dag. Skær dejen ud i små tern og sæt dem på ispinde. Tilsidst pyntes kagerne med chokolade og pynt.

Chop the almonds in a mini chopper. Chop the shredded coconut. Remove stones from dates and cut them into small cubes, fry them lightly in a pan with coconut oil. Blend the dates and add almond flour, shredded coconut, grated orange peel and a little orange juice and blend it all together. The dough should be firm. Too soft add extra coconut. Put the dough in a foil tray 1-2 cm thick and keep it in the fridge until the next day. Cut the dough into small cubes and stick them on lolly sticks. Finally decorate the Cakes Pops with chocolate and toppings.

Raw-sweets-with-dates-cocoa-and-almondsCocoa mocca sweets

Dej – Dough

 • 8 dadler – 8 dates
 • 1 spsk kokosolie – 1 tbsp. coconut oil
 • 1 dl mandler – 1 dl almonds
 • 1 dl kokosmel – 1 dl shredded coconut
 • 3 spsk. kakao – 3 tbsp. cocoa powder
 • Instant kaffe – Instant coffee

Pynt – Topping

 • Kakao – Cocoa powder

Hak mandlerne fint til mel i en minihakker. Hak kokosmel. Fjern sten fra dadlerne og skær dem i små tern, rist dem let på en pande sammen med kokosolien. Blend dadlerne og tilsæt mandelmel, kokosmel og evt. lidt vand til dejen og blend det hele sammen. Giv dejen smag af mocha med et drys knust instant kaffe. Dejen skal være fast. Tilsæt evt. ekstra kokosmel, hvis dejen bliver for blød. Fordel dejen i en folieform 1-2 cm tyk og stil den på køl til næste dag. Skær dejen ud i små tern og pynt med kakaopulver.

Cake-pops-with-raw-cake-and-white-chocolateChop the almonds in a mini chopper. Chop the shredded coconut. Remove stones from dates and cut them into small cubes, fry them lightly in a pan with coconut oil. Blend the dates and add almond flour, shredded coconut and a bit water and blend it all together. Give the dough flavor of mocha with a sprinkle of crushed instant coffee. The dough should be firm. Too soft add extra coconut. Put the dough in a foil tray 1-2 cm thick and keep it in the fridge until the next day. Cut the dough into small cubes and decorate with cocoa powder.

Bund

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.