12
aug
2015

Vacation Glimpse

Tænk at vi allerede skriver August, tiden flyver afsted fortiden. Sommerferien er slut og hverdagen svæver stille og roligt derud af.

Jeg har haft en dejlig ferie trods det lidt tvivlsomme vejr. Vi har bl.a nydt vores hus og have, udforsket store dele af Djurslands natur, besøgt familien i det nordjyske og jeg har haft besøg af 3 skønne damer @frkhansen @karinabaekkelund og @mette_von_gefiltefish samt spist alt for meget god mad.

Nu hvor det er hverdag igen, har jeg flere projekter som jeg vil ha’ taget hul på og mon ikke nogle af dem lander her på bloggen. Min kostændring har næsten været ikke eksisterende i ferien, men jeg er igen tilbage på kosten og glæder mig bl.a til at dele opskrifter med Jer.

Håber I har nydt Jeres sommer :-)

We’ve enjoyed our house and garden, explored the nature close to home, went thrifting, visited our family in North Jutland, had a lovely time with friends and enjoyed lots of good food.

Grønne-fingre-pilea

Med hus, have og mere plads følger grønne fingre :-)
Djursland-natur-klokkeblomster

Processed with VSCOcam with f2 presetDet er også blevet til en del loppefund i løbet af sommeren, bl.a denne fine flaske til mit køkken.

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.