14
aug
2015

Thrifting

Some of my recent finds. 

En af mine yndlings beskæftigelser er at gå på jagt efter fine loppefund og det er især sjovt når jeg finder fine fund til få penge. Der kan gå lang tid imellem jeg har heldet med mig, men på det seneste har jeg fundet en hel del fine ting bl.a denne lille samling.

Jeg finder de fleste loppefund når Vi besøger familien i nordjylland (vendsyssel), her nyder jeg ofte at tage på loppetur rundt til områdets mange genbrugsbutikker og marskandisere. Skulle I befinde Jer på de kanter finder flere gode genbrugsbutikker i Sindal, Hjørring og Bindslev samt hele 3 gode marskandiser i Tversted.

One of my favorite occupations is hunting for thrifty stuff and fine flea market finds. It’s especially fun when I’m lucky and bring home beautiful finds for little money.

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.