12
okt
2015

Byg-selv reolen

Den seneste tid har der floreret en del billeder af fine byg-selv reoler på Instagram og jeg har haft meget svært ved at få dem ud af hovedet. Jeg har længe søgt efter en ny reol til stuen og uden held, så byg-selv ideen kom som sendt fra himlen.

Udover en ny reol til stuen drømmer jeg også om åbne hylder i køkkenet. Min plan var egentlig at spare op til det famøse hyldesystem String, men med byg-selv systemet kan jeg skabe et mere personligt look og på samme tid spare penge.Chaussures Nike Pas Cher, Et af plusserne ved reolsystemet er også, at man nemt kan ændre reolens look da hylderne er flytbare. Hvilket er ret smart!

Jeg har fundet frem til design, størrelse, antal hylder, hvilke hylder og mulige farver. Nu er det blot at finde tid og penge til projekterne.

Vægskinner og hyldebærer kan købes i diverse byggemarkeder, men jeg tror vi ender ud med at vælge Rack systemet fra Jem & Fix. Til hylderne har vi fundet limtræshylder i færdige mål (med fine fræsede kanter) hos Trævarefabrikkernes Udsalg.

 

byg-selv-reol-system-1Til køkkenet er jeg endt ud med dette design bestående af 3 hvide vægskinner, 1 lang hylde forneden og 6 små hylder som skal placeres forskudt. Planen er at hylderne skal bejdses i hvid og sort.

 

byg-selv-reolsystem-2Til stuen har jeg designet en reol med 2 forskellige hyldebredder. Hylderne placeres forskudt på 3 hvide vægskinner, så de på samme tid fungere som bogstøtter. Tanken er at hylderne skal bejdses hvide evt. med enkle hylder i sort, rosa og grå.

To skønne efterårs-projekter, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med! Nike Pas Cher Homme

I’m planing a DIY shelf-solution for both a new bookshelf in our living room and open shelfs in the kitchen. 

For the kitchen shelf I’ve designed a shelf with 1 long shelf at the bottom and 6 small shelfs. Some in white and some in black. For the living room I’ve designed a bookcase with 2 different shelf sizes. The shelves will be positioned offset each other to serve as bookends. Some in white and maybe some in black, dusty rose and grey.

2 Svar

    1. Hej maria :-) Det er slet ikke så svært! Det kræver kun en hjælpende hånd til selve vægskinnerne, hylderne monterede jeg selv. Vi har sat åbne hylder op i køkkenet og næste weekend skal der bygges reol i stuen. Og der kommer billeder af begge projekter inden længe ;-) Rigtig glædelig juletid til dig!

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.