7
dec
2015

Den seneste tid…

Er tiden bare fløjet afsted!

Dagene føles meget korte og jeg når slet ikke alt det jeg gerne vil nå. Derfor har der også været alt for stille her på bloggen og jeg undskylder meget. Men med arbejde, hus og en krop som ikke fungere optimalt, er tiden bare knap.

B and WUdover arbejde og diverse projekter på hjemmefronten,cheap jordan 11 legend blue, har jeg taget beslutningen om at prøve og sælge mine fotografier. Det har været en lang proces, som stille og roligt og tager form. Lige nu arbejder jeg på at sammensætte mine fotografier til grafisk kunst udfra nøgleord som genkendelighed, abstrakt, natur, tekstur, toner og transparent.

Naturfund700Olympus OMD E10 BlackMit nye værktøj ♥

 

 

2 Svar

  1. Kære Pia
    Du skal ikke undskylde – vi er her endnu og dine billeder bliver slugt råt. Du er kæmpe dygtig og jeg glæder mig til at se dine værker.
    På trods af travlhed hos jer – håber jer der er magisk julelys og hygge <3 Klem Mille

    1. Ih tak søde Mille, så dejligt at høre, glæder mig også til at dele dem med Jer! Og jeg lover dig, at der julehygges med stearinlys og hjemmebag, trods lange TO DO lister :-) Glædelig jul og klem til dig!

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.