5
feb
2016

Oatmeal Tortilla Pancakes

Oatmeal-Tortilla-Panceke-Recipe-1Når vi får mexicanske wraps laver jeg altid fyld, tomatsalsa og quacamole helt fra bunden med friske råvarer.

Brødende har jeg derimod altid købt færdige, men i tirsdag’s bagte jeg selv brødende. Efter en del forsøg fandt jeg frem til en nem og velsmagende opskrift lavet på havregryn, æg, mælk og salt.

Hjemmelavede madpandekager smager bare så meget bedre!

Tortilla pandekager m. havregryn:

6-8 stk.

  • 150 g Havregryn
  • 2,5 dl Mælk
  • 1/2 dl Fløde (Kan erstattes med mælk)
  • 3 Æg
  • 1/2 tsk. Salt
  • Olie til bagning.

Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt havregryn og lad massen trække i 20 min. Tilsæt salt og blend det hele til en ensartet dej.

Bag brødene ved middel varme på en stegepande fugtet med olie. Fordel dejen tyndt og bag brødene på begge sider, indtil de er bagte og let gyldne. Tilsæt evt. lidt ekstra mælk, hvis dejen bliver for tyk.

God fornøjelse!

 

Oatmeal Tortilla Pancakes:

6-8 pancakes

  • 150 g Oatmeal
  • 2,5 dl Milk
  • 1/2 dl Cream (replace with milk)
  • 3 Eggs
  • 1/2 tsp. Salt
  • Olive oil for baking

Beat eggs and milk together. Add oatmeal and leave the batter to soak for 20 minutes. Add salt and blend it all into a uniform batter.

Bake the pancakes at medium heat in a frying pan greased with olive oil. Spread the batter thin and even. Bake until lightly golden on both sides. Add a little extra milk if the dough gets too thick.

Svar