26
jun
2014

Fun with collage

Collage-cutouts-fashionI dag har jeg hygget mig med at “klippe klistre” til min søster og svoger’s nye kollektion “Rebel Beauty”.

collage-face2De er begge frisører med egen salon og i weekenden skal de style 7 modeller som skal præsentere Deres nye tiltag Lindrup Hair & Education. De havde derfor brug for noget inspirations materiale, som kunne illustrerer trenden, Deres klippestil og styling af modeller.

model 1-620

male trend hair fashion

collage 4

Det har været super hyggeligt og sjovt at sidde og klippe forskellige dele sammen og finde frem til nye ansigter og kroppe. De er alle lavet på computer, men man kan sagtens lave lignende collager af udklip fra gamle magasiner.

Today I had fun creating these trend collages for my sister and brother in law’s new hair collection “Rebel Beauty”.

 

2 Svar

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.