8
aug
2014

FORMLAND UP/GRADED

Skærmbillede 2014-08-09 kl. 01.07.42På torsdag starter FORMLAND UP/GRADED og på fredag bliver det mit første besøg på messen og jeg glæder mig helt vildt. Ikke blot til at besøge messen, men også til at være en del af messen’s trendzone #thebluegoldstudio og i hyggeligt selskab med Gabriella fra Frk. Hansen og Eckmann studio. Området bliver indrettet som fotostudio, hvor det er tilladt at røre, sammensætte, style og fotografere sin helt egen kollektion af favoritprodukter. Der bliver også rig mulighed for at være kreative ved områdets krea-bord og få tips og tricks om indretning, DIY, styling, blogging med mere. Alle fire dage vil der køre en IG konkurrence, hvor dagens bedste billede præmieres.

Om fredagen viser Gabriella og jeg bl.a hvordan man laver små string art ophæng som de HER!

#thebluegoldstudio’s bloggerteam består af:

Gabriella fra Frk. Hansen

Torsdag: Mette fra Monsterscircus

Fredag: by Blikfang

Lørdag: Lisbeth fra LeizyB

Søndag: Camilla Marie, Tatiana og Mette fra Homesick

Find os i hal K #thebluegoldstudio

1 Svar

  1. Hej Sofie! Det er altid dejligt med en kommentar :-) Vi glæder os også helt vildt!! Det bliver super spændende at style og være kreative med alle de besøgende og til at se alle de nye kollektioner og designs.

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.