14
aug
2014

Boligdrømme #1

collage-interior

Vi kan næsten ikke vente til vi får nøglen til vores hus d. 1 oktober, det er simpelthen så spændende og vi glæder os helt vildt. Ventetiden bliver dog flittigt brugt på at drømme og planlægge :-) og den seneste tid har jeg har støvsuget nettet for ideer og fine ting til både ønskeliste og TO DO liste.

Jeg drømmer om at skabe et nyt hjem som rummer masser af historie, personlighed og stemning i et skønt mix af kontraster. “Nyt & Gammelt” – “Rustikt & Enkelt” – “Nordisk & Sydlandsk” – “Sort & farvet” etc…

På min ønskeliste er bl.a IKEA’s små 3-benet sofaborde, et rya-tæppe samt deres nye reolsystem i bambus og metal. Altsammen til en overkommelig pris :-)

house doctorØverst på både ønskeliste og TO DO liste findes også tæpper, planter, kaktusser og diverse lamper, heriblandt House Doctor’s fine produkter ♥ Jeg kan varmt anbefale et kig forbi deres online katelog

Cactus plant decor

Bund

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.