12
nov
2014

Boligdrømme #3 / Bathroom wishes

Flise Universet hexagon fliser

Lige om lidt sætter vi projekt “Badeværelse” igang herhjemme. Vi har netop sagt ja til et tilbud på nyt badeværelse og idag har vi været forbi Fliseuniverset og bestille fliser til projektet.

English recap at the bottom.

Vægfliserne havde vi besluttet hjemmefra, vi ville gerne finde nogle blanke hvide fliser i størrelsen 15 x 15 og til gulvet havde vi en ide om mosaikker ala de melerede mosaikgulve man ofte ser i huse fra 60’erne, men vi kunne slet ikke stå for de her fine hexagon fliser ♥ så valget faldt på hvide blanke fliser 15 x 15 på væggen og fine sorte hexagon’er på gulvet.

 

Badevaerelse interior ideer oensker bademiljoe1. IKEA   2. OYOY   3. String Pocket    4. IKEA    5. House Doctor   6. Ferm Living   7. Ferm living

Badeværelset’s nuværende bademiljø består af tunge overskabe, som vi gerne vil erstatte med en lettere løsning som enkle hylder med fine opbevaringsløsninger. Vi vil også prøve at skabe en unik og hyggelig stemning med utraditionelle valg af knager, toiletpapirholder, planter og fine retro fund.

House Doctor string hyldeHylde fra House Doctor

String hylder er perfekte til at skabe en hyggelig og enkel opbevaringsløsning og mulighederne er mange. Vi har bl.a kig på hylder fra String, House Doctor og Ferm Living. Køb evt. hyldebærerne seperat og fremstil dine egne unikke hylder.

OYOY pif paf puf svaevende opbevaringsskaleSvævende opbevaring fra OYOY 

 

 English recap

We’re currently renovating our bathroom so this week we have been looking for beautiful tiles, new bathroom furnitures and other interiors. We found white glossy tiles for the walls and fine black hexagons for the floor

The bathrooms current furnitures consists of heavy wall cabinets and we would like to replace them with a simpler look such as string shelves with fine storage solutions. We’ll also try to create a unique cosy look with unconventional choices of hooks, paper holder, storage, plants and fine retro finds.

 

3 Svar

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.