18
mar
2016

Contributor in Mollie Makes Issue 64

Interior-pic-3Tilbage i December blev jeg kontaktet af Mollie Makes et engelsk hobbymagasin. De havde set mit 2. gæsteindlæg ‘Blue floral Collage Art’ over hos Gabriella @frkhansen og ville gerne have et lign. projekt, designet specielt til dem. Jeg læste mailen en ekstra gang og svarede tilbage med et stort JA.

Floral-photogrphy-In-the-making-byBlikfangJeg har nydt at gentænke ideen, tage nye billeder og designe ‘Bloom and Grow’ til Mollie Makes.

Få inspiration og lær at lave collage og unik vægkunst med fotografier af fine blomster og naturfund. I finder link til 4 printselv ark m. fotografier i 3 smukke toner (rosa, gul og mint), 2 forskellige designs til inspiration, step by step tutorial og 8 siders eksklusivt pull-out designpapir til udklip eller dekoration.

Jeg har ventet spændt på at se projektet samlet og sat op i magasinet og ikke mindst til, at dele det hele med Jer. I sidste uge modtog jeg endelig magasinet med posten og jeg er ovenud glad og tilfreds!!

Læs mere om projektet i dette indlæg:  http://www.molliemakes.com/craft-2/flower-collage-art-printables/

5-Paper-PagesMollie Makes er et super lækkert hobbymagasin til alle kreative sjæle, store som små. Det er spækket med ideer, DIY’s, smukke billeder og skøn inspiration til hjemmet.

Magasinet kan købes lige HER!

Mollie-Makes-Interior-Pic-Issue-64-byBlikfang-dkThis month I’ve contributed in Mollie Makes with a step by step DIY and 8 exlusive pull-out papers. Learn how to make unique floral collages and get 4 free printable collage sheets containing floral photographs in beautiful vintage-like colors.

Read more about the project on http://www.molliemakes.com/craft-2/flower-collage-art-printables/

Buy Mollie Makes issue 64

Mollie Makes is a lifestyle magazine for those who live creatively. We bring you the latest crafting trends in easy-to-follow how-tos, encouraging you to adapt and share your own crafty spin on things. We celebrate creative industries and give up-and-coming designers their first platform. We discuss hot topics in the design world with lots of insider tips. And above all, we aim to inspire you to live your best, artful life.

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.