12 Svar

  1. Tak Gitte :-) Jeg brodere altid med flere forskellige mærker. Jeg køber stort set altid mit garn hos Broderi Moderne i Nørregade i Århus. Hun har et stort udvalg og forhandler bl.a DMC og Anchor Marlitt. Jeg har ikke lavet mønstrene efter noget bestemt garn, men bare i nogle farver jeg synes var flotte sammen, men jeg vil tro du sagtens kan finde nogle der matcher :-)

  2. Hej Pia
    Jeg tænker på hvilket program du har lavet dine broderi mønstre i? Jeg er nemlig selv i gang med at lave et æld gammelt dmc broderi om til et mere moderne med friske farver og ville gerne opgradere diagrammet også, så jeg kan lægge det på bloggen?
    Mange hilsener
    Mette

  3. Hej Mette ;-) Det lyder spændende! Jeg bruger Photoshop og ligger blot farve i felterne. Diagrammet har jeg fundet på google, tror nok jeg søgte på millimeterpapir eller cross-stitch paper. Du har forresten vundet en broche :-) Ha en dejlig dag!

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.