11
dec
2013

En dejlig dag!

7a828-my
I dag var så dagen, hvor jeg fik et længe ventet svar. Jeg har netop i dag fået tilkendt flexjob og hold nu op, hvor er det en stor lettelse.  Jeg kan nu endelig se frem ad og finde mig selv igen. Glæder mig meget til at se hvad fremtiden byder på og hvor den vil føre mig hen. Men først skal December bruges på juleindlæg, julegaver, julegodter og hygge med My.Bund

12 Svar

  1. Kære Pia. Kæmpe stort tillykke!!!! Jeg husker præcis den glæde og lettelse der var i dén besked. Færdig med pres og usikkerhed…. Ha en rigtig dejlig december måned fremadrettet – og glæder mig til at se hvad du ellers finder på her på bloggen :-) :-) Jeg behøver vist ikke ønske dig en god dag – det har du alllerede :-)

  2. Tak Annette!! Hvor hyggeligt du skriver herinde :-) Det er virkelig en stor lettelse at slippe for alle de
    frustrationer, som sådan et forløb bære med sig. Alt det er slut nu og vi kan endelig se fremad, så skønt! Kæmpe knus til dig :-)

  3. Tak Marina! Al den usikkerhed er virkelig ikke sjov og slet ikke når det står på så længe, men jeg er heldigvis kommet hel ud på den anden side og kan nu endelig ligge den del bag mig :-)

  4. Tak Anne-mette! Lige præcis usikkerheden, presset og den manglende forståelse kommer jeg bestemt ikke til at savne. Det er så skønt at jeg nu slipper for de frustrationer det bære med sig – Hyggeligt du følger med og rigtig dejlig december og god jul til dig :-)

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.