6
jan
2015

Homemade Body Scrubs

DIY-sugar-scrubs-3-recipes-by-Blikfang-2Hej folkens! I Januar har jeg fået den spændende opgave at gæsteblogge for Gabriella over på frkhansen.dk alt imens hun holder ferie i Chile. I dag viser jeg hvordan I nemt kan lave hjemmelavet Body scrub. I får hele 3 opskrifter på skønne små sugar scrub’s lavet på kokosolie. De er nemme og hurtige at lave, på kun 10 min har man scrubs til flere gange. Alt man skal derefter er blot at åbne køleskabet og tage lidt wellness med i badet :-)

Kig endelig forbi!

2-DIY-sugar-scrubs-ingrediens-byBlikfangIn January I got the exciting task of blogging for Gabriella over at frkhansen.dk while she’s in Chile on vacation. Today I’m sharing 3 recipes for small sugar scrub’s, all made with coconut oil. They are easy and quick to make and perfect for a cosy home spa and wellness day. Both danish and english recipes.

 

4 Svar

Svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.